Οικιακές συσκευές Eskimo.
Μια για πάντα.

Όταν η παράδοση και η διαχρονικότητα συναντάνε τις νέες τεχνολογίες
και τις επιδόσεις, τότε μιλάμε σίγουρα για Eskimo.
Ανακαλύψτε εδώ όλη την γκάμα οικιακών συσκευών της Eskimo
και βρείτε αυτή που ταιριάζει στο δικό σας χώρο!

ArrowDown

ΚΟΥΖΙΝΕΣ

ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΚΟΥΖΙΝΕΣ

ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επαγωγικές κεραμικές εστίες

Οι επαγωγικές εστίες είναι πολύ πιο αποδοτικές με πολύ μικρότερη κατανάλωση ρεύματος και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, αφού παρέχουν ταχύτερη και ελεγχόμενη θέρμανση. Θερμαίνονται μόνο στο σημείο κάτω από το σκεύος και απενεργοποιούνται αυτόματα μόλις αυτό αποσυρθεί, σταματώντας την εκπομπή θερμότητας και προσφέροντας έτσι μεγάλη ασφάλεια, κυρίως για τα παιδιά.

SilverMatte εσωτερικό φούρνου &
Eco Clean καθαρισμός

Εξασφαλίζεται σωστή αντανάκλαση της θερμότητας και πρόσθετη μόνωση στο εσωτερικό του φούρνου. Επιπλέον, η επιφάνεια είναι λιγότερο απορροφητική, διευκολύνοντας τον καθαρισμό της και βελτιώνοντας την υγιεινή στο μαγείρεμα.

Αφαιρούμενο κρύσταλλο &
Αποσπώμενη πόρτα φούρνου

Η πόρτα του φούρνου που συνήθως είναι και αεριζόμενη για καλύτερη θερμική μόνωση, διαθέτει αφαιρούμενο εσωτερικό κρύσταλλο ή είναι αποσπώμενη για μεγαλύτερη ευκολία στις εργασίες καθαρισμού, προσφέροντας καλύτερη υγιεινή.

Μεγάλη χωρητικότητα φούρνου

Αρκετές κουζίνες διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα από 67 έως και 72Lt, επιτρέποντας το μαγείρεμα μεγαλύτερων ποσοτήτων, με άριστη κυκλοφορία του αέρα για ταψιά μεγάλων διαστάσεων (46cm πλάτος), κυρίως για οικογένειες.

ΨΥΓΕΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,
& ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΨΥΓΕΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,
& ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τεχνολογία Total No Frost

Για καλύτερη και ομοιόμορφη διανομή του ψυχρού αέρα και ρύθμιση της υγρασίας μέσα στο ψυγείο, χωρίς σχηματισμό πάγου, με αποτέλεσμα τα τρόφιμα να διατηρούνται φρέσκα για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Vacation Mode & Κλείδωμα Ασφαλείας

Φεύγοντας για διακοπές ή κατά την απουσία σας για μερικές ημέρες, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Vacation Mode. Το ψυγείο θα λειτουργεί σε χαμηλότερη απόδοση διατηρώντας τα τρόφιμα κανονικά, καταναλώνοντας όμως σημαντικά μικρότερη ενέργεια. Ενεργοποιώντας το κλείδωμα ασφαλείας, μένετε ήσυχοι ότι δεν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα από παρέμβαση μικρών παιδιών.

Crisper Box

Οι ψυγειοκαταψύκτες διαθέτουν τον ειδικό διαμορφωμένο χώρο crisper box, στον οποίο υπάρχει ελεγχόμενη υγρασία και θερμοκρασία με αποτέλεσμα τα φρούτα και τα λαχανικά να διατηρούνται φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι στα ράφια της συντήρησης.

Λειτουργία Fast Cooling / Freezing

H λειτουργία Γρήγορης συντήρησης
(Fast Cooling) & Γρήγορης Ψύξης
(Fast Freezing) βοηθάει να διατηρούνται αναλλοίωτα τα τρόφιμα, όταν η πόρτα του ψυγείου παραμένει ανοιχτή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία επαναφέρει τη συσκευή στην κανονική της θερμοκρασία σύντομα, χωρίς το ψυγείο να καταναλώσει μεγάλη ενέργεια.

ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ

ΦΡΕΣΚΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ

ΦΡΕΣΚΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ρυθμιζόμενος Ηλεκτρονικός Θερμοστάτης

Για να διατηρείται η θερμοκρασία στο επιθυμητό επίπεδο αποφεύγοντας τις μεγάλες αυξομειώσεις και φροντίζοντας τη σωστή ψύξη των τροφίμων, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται μειωμένη κατανάλωση ρεύματος.

Κλείδωμα Ασφαλείας

Για την αποφυγή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης.

Λειτουργία Συντήρησης

Αρκετοί καταψύκτες Eskimo διαθέτουν και δυνατότητα συντήρησης των τροφίμων, διευκολύνοντας και καλύπτοντας περισσότερες ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού ή του ελεύθερου επαγγελματία.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ
ΡΟΥΧΩΝ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΥΣΙΜΟ!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ
ΡΟΥΧΩΝ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΥΣΙΜΟ!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τεχνολογία Inverter

Τα μεγάλα πλυντήρια Eskimo χωρητικότητας 9kg & 10kg διαθέτουν μοτέρ τεχνολογίας Inverter με 10 χρόνια εγγύηση. H τεχνολογία Inverter σας προσφέρει καλύτερο αποτέλεσμα με ελάχιστη κατανάλωση.

Load Plus Technology

Mε την τεχνολογία Load Plus σας δίνετε η δυνατότητα για επιπλέον φόρτωση του κάδου, εφόσον υπάρχει χώρος, ακόμα και αν έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα πλύσης.

Favorite Programs

Η σειρά πλυντηρίων ρούχων και στεγνωτηρίων Lux, σας διευκολύνει αφού σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε συχνότερα, μαζί με τις αντίστοιχες ρυθμίσεις.

Λειτουργία Αυτοδιάγνωσης &
Έλεγχος Σφάλματος

Με τα πλυντήρια ρούχων Eskimo έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, αφού διαθέτουν λειτουργία αυτοδιάγνωσης και τεχνολογία ελέγχου σφάλματος, ειδοποιώντας εγκαίρως για τυχόν πρόβλημα.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ
ΠΙΑΤΩΝ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΕΛΕΙΑ
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ
ΠΙΑΤΩΝ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΕΛΕΙΑ
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Λειτουργία Half Load

Για εξοικονόμηση ενέργειας σε περίπτωση που το πλυντήριο δεν είναι τελείως γεμάτο.

Οθόνη LED

Μεγάλη ευκολία στον προγραμματισμό και τον έλεγχο της λειτουργίας του πλυντηρίου σας.

Κλείδωμα Ασφαλείας

Για να μένετε ήσυχοι ότι δεν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα από παρέμβαση μικρών παιδιών.

Ρυθμιζόμενο Καλάθι

Σας διευκολύνει όταν τοποθετείτε μεγάλα σκεύη μαγειρικής ή πιατέλες, ώστε να χωρέσουν άνετα χωρίς να εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία του πλυντηρίου. Επιπλέον, τα στενά πλυντήρια πιάτων (πλάτος 45cm) της Eskimo, διαθέτουν 3ο καλάθι στο πάνω μέρος για τα μαχαιροπίρουνα, διασφαλίζοντας τον απαραίτητο ωφέλιμο χώρο για το υπόλοιπο σερβίτσιο.

Θέλεις περισσότερες
πληροφορίες;

KatebaseTonKatalogo
MagazineMockup

Στο fgeurope.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.